EFT Jakt program för Windows

EFT Jakt är en programvara för att administrera jaktstigar anordnade genom Gyttorp Cup. Programmet är enkelt uppbyggt för att även användare med låg datorvana lätt ska komma in i programmet. Det består av två huvudskärmar. Inmatningsskärmen och listskärmen, även kallad “listläge”. Detta är ett exempel på inmatningsskärmen:

pic_jaktmain

Det är från denna skärm man matar in skyttarna vartefter de anländer till jaktstigen. De får då ett unikt startnummer och så skriver programmet ut ett startkort automatiskt för skytten på en skrivare. Detta startkort tar skytten med sig ut på stigen och respektive stationschef fyller i skyttens resultat. Det går även att fylla i startkortet manuellt om man inte har tillgång till skrivare som klarar av att skriva ut på startkorten.

När startkortet kommer in efter att skytten gått färdigt knappar man in skyttens startnummer och registrerar poängen för skytten. Slutsumman och skiljet för skytten räknas automatiskt ut. Skytten hamnar sedan på rätt placering i sin respektive jaktklass.

Resultaten kan skrivas ut på papper eller visas på bildskärmar med automatisk växling mellan olika jaktklasser. Dessa funktioner styrs från listskärmen. Följande är ett exempel på hur det kan se ut när man tar fram en lista på alla skyttar sorterat från A-Ö:

pic_jaktlist

Och här ett exempel på hur placeringslistorna kan se ut på en bildskärm:

pic_jaktauto

Här finns även ett exempel på hur de pappersbaserade listorna kan se ut:

pic_jaktpdf

Det finns sökfunktion för att söka på skyttar och programmet stödjer nätverk. Man kan mata in skyttar parallellt på flera datorer samtidigt och presentera placeringslistor på flera datorer samtidigt och ändå jobba mot samma databas. Det går även att administrera upp till fyra parallella stigar om man vill det. Funktion för automatisk backup av databasen finns inbyggt i programmet. Kör man flera nätverkskopplade datorer blir varje dator en egen fristående nod och fungerar som backuper.

Låter detta bra så kontakta oss för mer info eller för beställa en upplåsningsnyckel!

4 kommentarer

  1. Hej Eva!

   EFT Jakt är gjort för WinXP men är även väl utprovat i Win7 där det fungerar bra. Jag har testat programmet lite snabbt i Win10 (64-bitars) och det ser ut att fungera, jag har dock inte testat nätverksfunktionerna.

   Vad är det som inte fungerar för dig i Win10?

   /Tobias

   1. Har den gamla versionen 2.0.0.110, den går inte att använda då datorn hävdar att en fil fattas eller är felaktig. Har dock funkat i tidigare Windowsversioner. Provade att installera den nya versionen 2.1.0.150 men det går inte heller.

    1. Jag installerade samma version som du (2.1.0.150) och det fungerade i Windows 10. Du skulle kunna testa att installera programmet på en annan dator. Vill du ha support att få igång programmet på datorn du redan försökt på kan du ringa mig på 070-4250327 så kan jag fjärrstyra din dator via internet.

     /Tobias

Kommentarer är stängda.