info@eftprod.com 070-4250327
EFT Produkter
EFT Jakt
EFT Jakt nu gratis!
15 februari, 2015

Programmet är nu gratis att ladda ner och använda! Kontakta EFT Produkter om du vill testa senaste versionen av EFT Jakt och behöver en kod för att låsa upp programmet för utskrifter och fler än 25 skyttar. Klicka här för att ladda hem programmet “EFT Jakt” Programmet är utvecklat för Windows XP, men fungerar även […]

EFT Jakt
EFT Jakt och Gyttorp Cup riksfinal 2015
14 februari, 2015

Detta år kommer Börje JSK anordna Gyttorp Cups riksfinal. Finalen kommer genomföras i Uppsala och EFT Jakt kommer användas för att hantera poängräkning och för att presentera resultatlistor under tävlingen. Välkomna att besöka tävlingen där EFT Produkter finns närvarande och kan svara på frågor direkt på plats.

EFT Jakt
EFT Jakt program för Windows
12 februari, 2015

EFT Jakt är en programvara för att administrera jaktstigar anordnade genom Gyttorp Cup. Programmet är enkelt uppbyggt för att även användare med låg datorvana lätt ska komma in i programmet. Det består av två huvudskärmar. Inmatningsskärmen och listskärmen, även kallad “listläge”. Detta är ett exempel på inmatningsskärmen: Det är från denna skärm man matar in […]

EFT Jakt

Gyttorp Cup 2009 gick av stapeln 16 augusti i Uppsala på Börje JSK. Även vid denna SM final användes EFT Jakt programvara. Detta år användes version 2 av programmet som bl.a. kan köras i Windows Vista. Tack till Börje JSK för ett trevligt arrangemang! Finalen var proffsigt anordnad och allt flöt på lätt och smidigt!

EFT Jakt

Gyttorp Cup 2004 avgjordes 7 augusti i Uppsala på Börje JSK. För registrering av skyttarna och deras poäng användes EFT Jakt programvara. Detta program användes även för att presentera resultatet både via papperslistor och via bildskärmar.